fbpx

ЛАВАНДА-Што треба да знаеме за неа?

Од античките времиња лавандата е позната како миризливо растение, кое исто така е посакувано од голем број луѓе. Широко се користи во народната медицина како лек. Широка примена наоѓа во индустријата за производство на парфеми,за арома на сапуни и во производство на бои и лакови. Од цветовите на лавандата исто така се произведуваат производи за заштита од молци, чаеви, зачини во кулинарството, ароматизирани производи.

Повеќе...

Каталог TianDe

Здраво пријатели! Ние знаеме за важноста на производите на TianDe за вас, па создадовме каталог каде што можете да ги најдете сите производи. Бидете во тренд, проверете го каталогот.

Повеќе...
No Internet Connection