Колачиња (Cookies)

Соoкіеѕ - Колачињата се технологија која е популарна во работата на било која онлајн продавница. TianDe ги користи собраните колачиња, кои се чуваат директно во вашиот прелистувач за да ја подобри својата работа и да се направи Вашето искуство во онлајн продавницата  подобро. Преку нив, ние имаме можност да ве известуваме за достапноста на нови производи, промоции и вести поврзани со TianDe.

Секој посетител има право да го прифати или одбие користењето на колачиња. Вие при првата посета ќе бидете прашани за Вашата согласност.Во секое време, можете да се откажете,или да ги користите со посета на поставките на прелистувачот за таа цел. Повеќе информации за отстранување колачиња може да се најдат на Google.

No Internet Connection