Испорака

Оналјн продавницата на TianDe работи и ги обезбедува сите нарaчки во соработка со компанијата DelCo, испораката има фиксен надомест од 110 мкд – за територијата на Р.Македонија.

Сите нарачки направени по 13:00 часот се праќаат со испорака за следниот работен ден, а самата испорака од курирот се врши во рок од 24-48 часа.

Нарачки кои се добиени за време на државни празници и / или викенди, како и непосредно пред нив испраќање на нарачките се одвива првиот работен ден  по завршувањето на празниците, а испораката од курирот се врши во период од 24-48 часа по нејзиното предавање.

НАПОМЕНА! Цената на достава не е вкалкулирана во комплетната цена која ке биде гереиран при пазарувањето на страицата. Дополнително ке бидат наплатени 130 денари за достава на продуктите кои ги имате нарачено.

Надвор од територијата на Република Македонија, ќе се наплаќа дополнителен надомест. Тоа ќе зависи од областа на испраќање (засегнатата земја).

No Internet Connection