Плаќање

TianDe онлајн продавница прифаќа плаќање на неколку начини. Стандардна - сите пратки за Р.Македонија се испраќаат преку курирската фирма DelCo со опција тест и преглед, а плаќањето станува директно на курир преку услуга откуп. Можно е да ja платите вашата нарачка и на друг начин, пред нејзиното финализирање ќе бидете прашани за начинот на плаќање. Друг начин на плаќање е со картичка VISA / MASTERCARD

Ако Вашиот метод на плаќање не е присутен во горенаведените листа, ве молиме контактирајте наш консултант, за да провериме какво плаќање е можно. TianDe постојано се стреми да ја подобрува својата работа.

No Internet Connection