Политика за приватност

TianDe ги почитува своите клиенти и затоа ја прифаќа следната Политика за приватност при користење на нашата онлајн продавница.
Вашите податоци и информации се чуваат кај нас во база на податоци,процесот е целосно безбеден преку Закон за заштита на личните податоци (ЗЗЛП).

Складирање на податоци  се однесува за сите прашања кои TianDe ги добива преку нашата онлајн страна и / или директно на е-маил адреса- вклучувајќи име, презиме, адреса, телефонски број, адреса за е-пошта. Пред да ги испратите вашите нарачки и барања, ќе имате можност да дадете својата согласност за користење на Ваши податоци.

TianDe ги користи собраните податоци за подготовка и извршување нарачки и барања.

Доколку се појават прашања и / или потешкотии, ве молиме контактирајте го нашиот консултант кој ќе ви помогне да ги решите. Ви благодариме што сте нашите клиенти.

TianDe Ви посакува пријатно сурфање во нашата онлајн продавница.

No Internet Connection