fbpx

Фито паста за здрави заби

Шифра на продукт: 65903
Достапен на залиха
Оваа паста за заби е од продуктната линија на д-р Таига. Може да се најдат навистина уникатни растенија и билки во тајгата, со огромна исцелителна моќ. Ги избравме најдобрите од нив и направивме серија за усната шуплина. Овие производи ќе се грижат за вашата снежно-бела насмевка и здравјето на вашите непца. Прочитајте повеќе
Цена 646,00 ден
Додади го во кошничка

Пастата за заби се базира на природен каолин,тајга растенија и екстракти од билки кои на забите им овозможуваат да останат силни и здрави како и да ги решат проблемите со џвакање.

- Спречува појава на кариес
- Ги зајакнува непцата
- Свеж здив во текот на целиот ден

Пријатна природна арома обезбедена од природни масла и екстракти, а не ароматични средства.

Оваа паста за заби е од продуктната линија на д-р Таига. Може да се најдат навистина уникатни растенија и билки во тајгата, со огромна исцелителна моќ. Ги избравме најдобрите од нив и направивме серија за усната шуплина. Овие производи ќе се грижат за вашата снежно-бела насмевка и здравјето на вашите непца.

No Internet Connection