TianDe Shop

Во производството на производите на компанијата TianDe користиме екстракти од растенија и билки, одгледувани во еколошки средини на Кина и Тибет, кои се собираат од специјално обучени луѓе во строго одреден момент од времето, според лунарниот календар.

Дури водата што се користи во козметиката, е извлечена од бањи и морските длабочини. Прочистена е со помош на мембрана технологија – процес во текот на кој водата се збогатува со микроелементите вклучени во козметичките производи.

Производството целосно е во согласност со меѓународните стандарди и сертификати за квалитет ISO 9001 и GMP (самиот GMP стандард бара 20 000 тестови на секоја билка која учествува во составот на производите TianDe).

Исцелителната козметика е коктел од билки и природни производи од: жен-шен, јојоба, сребро, змиско сало, ‘рскавица од ајкула и др.

No Internet Connection