За партнери

TianDe е светски реномирана компанија која се стреми да се развие во мулти левел маркетингот.

Имаме долгогодишно искуство на пазарот и имаме изградено успешни тимови и партнери од целиот свет. Претставништва имаме речиси во секоја земја, а задоволни клиенти во огромен број. Нашата потрага е градење на  доверба со нашите клиенти и партнери

Ако мислите дека имате потребна мотивација и желба да се придружите на нашиот тим, подготвени сте да се посветите,Вашето место е со нас.

Сите наши партнери ги добиваат следниве опции:

- Обука

- Добивате целосна поддршка од спонзори за организирање на вашата успешна работа - рекламирање, презентација, формирање тим;

- Вие добивате лична он-лајн продавница која ви овозможува да работите со клиенти од било која локација на која се наоѓате, без притоа да се ограничите;

- Имате можност за развој на кариера и полагање на ранг на директор;

- Имате големи можности за приход врзани за вашите лични резултати;

No Internet Connection